fbpx
ISTOTEXNIKI
WEB SOLUTIONS
gnoriste grigora to wordpress

Λίγα λόγια για το WordPress

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα CMS με δωρεάν άδεια χρήσης που κυριαρχεί στην αγορά για πάνω από 10 χρόνια. Είναι κατάλληλο για κατασκευή ενός blog ή ιστοσελίδας και χρησιμοποιεί τη γλώσσα προγραμματισμού PHP. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες παραμετροποίησης, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και η τεράστια πληθώρα δωρεάν πρόσθετων το καθιστά κορυφαίο στο χώρο.

Όταν ο κόσμος ακούει τον όρο WordPress, συχνά το συνδέει με blog. Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blogs, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε μια πλήρη πλατφόρμα CMS. Πλέον δεν περιορίζεται για συγκεκριμένη χρήση, και τώρα είναι από τους καλύτερους τρόπους να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του website σας. Το εκπληκτικό με το WordPress είναι η ευκολία στην χρήση. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στους υπολογιστές για να καταλάβετε πως λειτουργεί το WordPress, η αλλαγή περιεχομένου ή της όψης του website σας είναι δυνατόν να γίνει απλά με λίγα clicks και πολλές φορές μέσω ενός συστήματος διαχείρισης drag & drop.

Δεν χρειάζεται να μάθετε HTML, PHP, Javascript ή να αγοράσετε ακριβά προγράμματα επεξεργασίας του web και να αφιερώσετε χρόνο να μάθετε την χρήση τους. Αν γνωρίζετε την χρήση ενός επεξεργαστή κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress!

Οι τελευταίες εκδόσεις εξελίσσονται χάρη στο νέο κειμενογράφο Gutebeng, με τον οποίο η δημιουργία layout γίνεται ακόμα πιο εύκολα με την μετακίνηση έτοιμων blocks.

Μπορείτε να δείτε διάφορα δείγματα ιστοσελίδων σε WordPress κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ