Πρόσφατα άρθρα

Κατασκευή ιστοσελίδων

Εμπιστευτείτε σε εμάς την ιδέα σας!
Αρχική σελίδα  /  Υπηρεσίες  /  Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Δημιουργία 

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress με κορυφαία λειτουργικότητα και εμφάνιση

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσοχή στη λεπτομέρεια, βελτιστοποίηση του κώδικα για ταχύτητα και κορυφαία κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργούμε από την αρχή και υλοποιούμε κάθε ιδέα όσο πολύπλοκη και αν είναι. Ιστοσελίδες σχεδιασμένες με γνώμονα κυρίως τη λειτουργικότητα και εύκολη πλοήγηση και φυσικά με σύγχρονο responsive design που προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε οθόνη.

Ανάλογα με το project που έχουμε στα χέρια μας, δουλεύουμε διαφορετικά.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς και αναβαθμίζονται άμεσα ώστε να είναι πάντα σύγχρονες και συμβατές με όλους τους browsers.

Κατασκευή ιστοσελίδων με στόχο τις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ιστοσελίδα σε WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress CMS και παραμετροποίηση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να δημιουργηθεί όπως ακριβώς την φαντάζεται ο πελάτης. Μοναδικός σχεδιασμός για κάθε έργο, πάντα με σύγχρονο design!

web design

Custom έργα

Η πείρα μας στην δημιουργία ιστοσελίδων και στο “στήσιμο” δύσκολων Projects εγγυάται την εξέλιξη της εταιρείας σας στον χώρο του διαδικτύου. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με λογικό κόστος, και προσφέρουμε μοναδικές δυνατότητες στην υλοποίησης της “ιδέας σας σε πράξη!

Παραμετροποίηση

Προσθήκη και επεξεργασία όλων των κειμένων και φωτογραφιών από τον χρήστη και διαχείριση όλων των χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας από ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον στην ελληνική γλώσσα.

Οδηγίες χρήσης

Με την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής της ιστοσελίδας, η ομάδα ανάπτυξης της Ιστοτεχνικής βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη για οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί και έχει να κάνει με την λειτουργία της.

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Παρέχονται πλήρη και αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, εφόρου online παρουσίας της. Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας παρέχονται μέσω του Google Analytics.

Τεχνική Υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για δημιουργία ιστοσελίδας, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το project που έχετε στο μυαλό σας