fbpx
ISTOTEXNIKI
WEB SOLUTIONS
Βελτιστοποιήστε-το-Google-Analytics

Βελτιστοποιήστε το Google Analytics

 

Πως να διαχειριστείτε τις επισκέψεις στον ιστότοπο σας με το Google Analytics

Για να διαχειριστείτε τις επισκέψεις στον ιστότοπο σας με το Google Analytics, πρέπει να εκαταστήσετε τον κώδικα Google Analytics στον ιστότοπο σας. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να διαχειριστείτε τις επισκέψεις στον ιστότοπο σας με το Google Analytics.

Μπορείτε να δείτε τις επισκέψεις στον ιστότοπο σας, τις σελίδες που επισκέπτονται, τις σελίδες που δεν επισκέπτονται, τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται περισσότερο, τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται λιγότερο, τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται πιο συχνά, τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται λιγότερο συχνά, τις σελίδες που οι επισκέπτες αφήνουν τον ιστότοπο και τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται μετά την επίσκεψη τους.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις δραστηριότητες των επισκεπτών, τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται πιο συχνά, τις σελίδες που οι επισκέπτες αφήνουν τον ιστότοπο και τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται μετά την επίσκεψή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε τις δραστηριότητες των επισκεπτών, τις σελίδες που οι επισκέπτες αναζητούν, τις σελίδες που οι επισκέπτες αναζητούν περισσότερο, τις σελίδες που οι επισκέπτες αναζητούν λιγότερο, τις σελίδες που οι επισκέπτες αναζητούν πιο συχνά, τις σελίδες

Πως να δημιουργήσετε και να ενεργοποιήσετε διαφημίσεις με το Google Analytics

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Google Analytics σας.

2. Πηγαίνετε στο μενού “Διαφημίσεις” και επιλέξτε “Δημιουργία διαφημίσεων”.

3. Επιλέξτε τον τύπο διαφημίσεων που θέλετε να δημιουργήσετε (π.χ. διαφημίσεις για το διαδίκτυο, διαφημίσεις για το κινητό, διαφημίσεις για το εφημερίδα κ.λπ.).

4. Συμπληρώστε τα στοιχεία της διαφημίσεως σας, όπως το όνομα, τον τύπο διαφημίσεων, τον τρόπο καταγραφής και τον τρόπο εμφάνισης.

5. Επιλέξτε τον τρόπο καταγραφής για τις διαφημίσεις σας (π.χ. κλικ, εμφάνιση, κλικ και εμφάνιση).

6. Επιλέξτε τον τρόπο εμφάνισης για τις διαφημίσεις σας (π.χ. διαφημιστικό διακομιστή, διαφημιστική ιστοσελίδα, διαφημιστικό διακομιστή και διαφημιστική ιστοσελίδα).

7. Επιλέξτε τον τρόπο διαφημίσεων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (π.χ. διαφημιστική διαφήμιση, διαφημιστική διαφήμιση με διαφημιστή, διαφημιστική διαφήμιση με διαφημιστή και διαφημιστική διαφήμιση με διαφημιστή και διαφημιστική ιστοσελίδα).

8. Πατήστε το κουμπί “Ενεργοποίηση” για να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις σας.

9. Πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση” για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

10. Πατήστε το κουμπί “Ενεργοποίηση” για να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις σας.

Πως να διαχειριστείτε τις μετατροπές σας με το Google Analytics

Για να διαχειριστείτε τις μετατροπές σας με το Google Analytics, πρέπει να εγκαταστήσετε τον κώδικα του Google Analytics στην ιστοσελίδα σας. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να δείτε τις μετατροπές σας στον Πίνακα Ελέγχου του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαγράμματα για να δείτε τις μετατροπές σας και να διαχειριστείτε τις μετατροπές σας με τη βοήθεια των διαγραμμάτων.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ειδικές εντολές για να διαχειριστείτε τις μετατροπές σας. Τέλος, μπορείτε να διαχειριστείτε τις μετατροπές σας με τη βοήθεια των ειδικών εργαλείων του Google Analytics, όπως το Εργαλείο Αναφορών Μετατροπών.

Πως να διαχειριστείτε τις ενέργειες των επισκεπτών σας με το Google Analytics

Για να διαχειριστείτε τις ενέργειες των επισκεπτών σας με το Google Analytics, πρέπει να εγκαταστήσετε τον κώδικα του Google Analytics στην ιστοσελίδα σας. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες των επισκεπτών σας στο Google Analytics. Μπορείτε να δείτε τις σελίδες που επισκέπτονται, τις δραστηριότητες που εκτελούν, τις σελίδες που επισκέπτονται περισσότερο και τις σελίδες που οι επισκέπτες αφήνουν.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις δραστηριότητες των επισκεπτών σας σε συγκεκριμένες σελίδες, τις σελίδες που οι επισκέπτες αφήνουν και τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται περισσότερο. Μπορείτε επίσης να δείτε τις δραστηριότητες των επισκεπτών σας σε συγκεκριμένες σελίδες, τις σελίδες που οι επισκέπτες αφήνουν και τις σελίδες που οι επισκέπτες επισκέπτονται περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις μεταβολές των επισκεπτών σας, τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένες σελίδες και τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να δείτε τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένες σελίδες και τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να δείτε τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένες σελίδες και τις μεταβολές των επισκεπτών σε συγκεκριμένε

Πως να βελτιστοποιήσετε την ανάλυση των δεδομένων σας με το Google Analytics

1. Ενεργοποιήστε την διαδικασία διαμόρφωσης των δεδομένων. Η διαδικασία διαμόρφωσης των δεδομένων σας θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας ώστε να είναι πιο εύκολα διανοητά και εύχρηστα.

2. Ενεργοποιήστε την διαμόρφωση των δεδομένων σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Η διαμόρφωση των δεδομένων σε συγκεκριμένες κατηγορίες θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας ώστε να είναι πιο εύκολα διανοητά και εύχρηστα.

3. Ενεργοποιήστε τις διαμορφώσεις των δεδομένων με βάση τον χρόνο. Η διαμόρφωση των δεδομένων με βάση τον χρόνο θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας ώστε να είναι πιο εύκολα διανοητά και εύχρηστα.

4. Ενεργοποιήστε τις διαμορφώσεις των δεδομένων με βάση τον τύπο του χρήστη. Η διαμόρφωση των δεδομένων με βάση τον τύπο του χρήστη θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας ώστε να είναι πιο εύκολα διανοητά και εύχρηστα.

5. Ενεργοποιήστε τις διαμορφώσεις των δεδομένων με βάση την τοποθεσία. Η διαμόρφωση των δεδομένων με βάση την τοποθεσία θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας ώστε να είναι πιο εύκολα διανοητά και εύχρηστα.

6. Ενεργοποιήστε τις διαμορφώσεις των δεδομένων με βάση τις διαφημίσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ