fbpx
ISTOTEXNIKI
WEB SOLUTIONS
Είναι-το-OpenCart-η-καλύτερη-πλατφόρμα-για-e-shop

Είναι το OpenCart η καλύτερη πλατφόρμα για e-shop;

Εισαγωγή

Το OpenCart είναι μια δημοφιλής και διαδεδομένη λύση για τη δημιουργία ποιοτικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Είναι ένα εύκολο στη χρήση, ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο για δημιουργία και διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών επιλογών πληρωμής, δωρεάν και επί-πληρωμή επιπλέον πρόσθετα, διαφορετικές γλώσσες και υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων, διαφορετικές επιλογές αποστολής και πολλά άλλα.

Υποστηρίζει τη διασύνδεση μέσω API και XML όλων των γνωστών υπηρεσιών όπως Skroutz, Bestprice, Shopflix και όλα τα γνωστά εμπορικά λογισμικά διαχείρισης αποθήκης, όπως το Soft One και Pylon. Ταυτόχρονα μέσω γέφυρας διασύνδεσης, υποστηρίζονται πλήρως όλες οι γνωστές εταιρείες courier, για αυτόματη δημιουργία voucher και άμεση ενημέρωση του πελάτη για την κατάσταση του δέματός του.

Συνολικά είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για δημιουργία ενός σύγχρονου e-shop, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Τι είναι το OpenCart και πώς λειτουργεί;

OpenCart
 

To OpenCart είναι ένα δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό κατάστημα. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει άπειρες δυνατότητες για τη διαχείριση του. Παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση των προϊόντων, των πελατών, των παραγγελιών, των πληρωμών και των διαφημίσεων. Επιπλέον παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την προσαρμογή του ιστοτόπου, την επεξεργασία των παραγγελιών και την διαχείριση των πελατών.

Ποιες είναι οι δυνατότητες του OpenCart για την διαχείριση του e-shop;

Το OpenCart αποτελεί μία κορυφαία πλατφόρμα όσον αφορά τις δυνατότητες επεξεργασίας των βασικών στοιχείων ενός καταστήματος.

Υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης των παραγγελιών, των διαδικασιών πληρωμής, να αλλάξετε τις διαθέσιμες μεθόδους αποστολής και τις διαφημίσεις για τα προϊόντα. Επιπλέον, μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία τα δεδομένα των πελατών και αναλυτικά όλα τα δεδομένα των προϊόντων, όπως τίτλο, περιγραφή, κωδικοποίηση, επιλογές και χαρακτηριστικά, ενώ έχουμε εξελίξει την επεξεργασία προϊόντων σε μία εύχρηστη διαδικασία, όπου όλες σχεδόν οι λειτουργίες γίνονται άμεσα από την λίστα προϊόντων μέσω AJAX.

Με εύκολο τρόπο μπορείτε να εξάγετε όλα τα προϊόντα σας σε μορφή xls και να τα επεξεργαστείτε γρήγορα μέσω Excel. Με την ίδια διαδικασία υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής του αρχείου για ενημέρωση της αποθήκης σας.

Όλα αυτά μέσα από ένα σύγχρονο interface πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά και με δυνατότητες συνολικά που ξεπερνούν κάθε απαίτηση.

Ποιες είναι οι δυνατότητες του OpenCart για την διαχείριση των πελατών;

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς πελατών, να διαχειριστείτε τις διευθύνσεις τους, να διαχειριστείτε τις επιλογές πληρωμής, να διαχειριστείτε τις επιλογές αποστολής, τις επιλογές επιστροφών, να διαχειριστείτε κουπόνια και να έχετε πλήρεις αναφορές για κάθε.

Συμπέρασμα

Το OpenCart είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Παρέχει ένα εύκολο στη χρήση διαχειριστικό περιβάλλον, ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης και διαφορετικές επιλογές αποστολών, ενώ υπάρχουν γέφυρες διασύνδεσης με όλες τις γνωστές εταιρείες courier, όπως ΕΛΤΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και ACS.

Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με διαφορετικά μεγέθη, καθώς επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση επιπλέον λειτουργιών και χρήση εξειδικευμένων επεκτάσεων.

Με την δύναμη της άδειας ανοιχτού λογισμικού δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τη χρήση του από οποιονδήποτε και για όσο χρονικό διάστημα θέλετε.

Σαν εταιρεία έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα σε OpenCart, ενώ έχουμε δημιουργήσει και custom πρόσθετα που βελτιώνουν την λειτουργικότητα της πλατφόρμας. Ανάμεσα σε αυτά είναι πρόσθετα για τη δημιουργία custom xml / διασύνδεση με Google Merchants & Facebook Catalogue.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που έχουν τα δικά μας e-shop σε OpenCart εδώ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ