Πρόσφατα άρθρα

Προώθηση ιστοσελίδων

Με ποιο τρόπο διαφημίζεται μία ιστοσελίδα και πως μπορούμε να βελτιώσουμε την θέση της στα αποτελέσματα αναζήτησης
Αρχική σελίδα  /  Υποστήριξη  /  Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση

Πως βελτιώνουμε μία ιστοσελίδα

Η Ιστοτεχνική εξειδικεύεται στην προώθηση ιστοσελίδων για ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθώς είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μίας ιστοσελίδας.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας, αλλά δεν αρκεί για να έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα. Αυτό συμβαίνει λόγω των πολλών ίσως ανταγωνιστικών ιστοσελίδων που ήδη προ-υπάρχουν αρκετό καιρό στο διαδίκτυο. Χρειάζεται χρόνος έτσι ώστε να εμφανιστεί μία ιστοσελίδα στις γνωστές μηχανές αναζήτησης. Την στιγμή που δημιουργήσατε την δική σας, δεν μπορεί να σας βρεί ο χρήστης μέσω κάποιας αναζήτησης, εκτός και αν πληκτρολογήσει άμεσα το URL του site σας.

Πλεονεκτήματα

  • Παρουσία στις πρώτες θέσεις στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν
  • Κόστος μόνο για τους ενδιαφερόμενους (επισκέπτες)
  • Εισροή επισκεπτών άμεσα, από τη στιγμή έναρξης της καμπάνιας
  • Άμεσος έλεγχος του μηνύματος που θα δει ο καταναλωτής
  • Αναλυτική καταγραφή της απόδοσης
  • Προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το Google Adwords βελτιώνει την θέση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εμφανίζοντας παραπλήσιες διαφημίσεις ανάλογα με τα κείμενα που “ψάχνουν” στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν δύο τρόποι βελτιστοποίησης:

  • Βελτιστοποίηση του κώδικα (Search Engine Optimization – SEO)
  • Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας (Google Adwords)

 Βελτιστοποίηση απ’ευθείας στον κώδικα

Ο στόχος της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων είναι να εμφανιστεί μια ιστοσελίδα “ψηλά” στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας θα προτείνει ένα μοναδικό πακέτο με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά (keywords) για την ιστοσελίδα σας. Δεν αρκεί πια μόνο η σωστή επιλογή λέξεων κλειδιών καθώς ο αλγόριθμος κυρίως της Google δεν “ψάχνει” μόνο για λέξεις-κλειδιά αλλά αποτελεί ένα πολύπλοκο συνδυασμό έξυπνων κειμένων-σωστών λέξεων κλειδιών (όχι meta-keywords-καθώς ουσιαστικά τις αγνοεί) και σωστού κώδικα προγραμματισμού της ιστοσελίδας.

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δυναμικής διαφήμισης που δεν εξαρτάται από λέξεις κλειδιά που έχουμε επιλέξει, αλλά χρησιμοποιεί αυτόματα διάφορα κείμενα που έχετε στην ιστοσελίδα σας για να κατευθύνει υποψήφιους πελάτες.

Διαφημιστική καμπάνια

H υπηρεσία διαφήμισης ”Google AdWords“είναι η πλέον κατάλληλη διαφήμιση στο Internet και η πιο σίγουρη μέθοδο για την γρήγορη προώθηση της ιστοσελίδας σας. Το πρόγραμμα Google Adwords σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρησης σας στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης του κόσμου, το Google, και να προσελκύσετε άμεσα και στοχευμένα πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.