ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες σε WordPress

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress, μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Στη σημερινή εποχή η ιστοσελίδα είναι πια απαραίτητο εργαλείο για τον ιδιώτη αλλά φυσικά και την επιχείρηση, η ομάδα μας παρέχει πλήρεις ολοκληρωμένες λύσεις πάντα με προσοχή στο σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Ενισχύουμε την εταιρική σας ταυτότητα και αναδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρετε με τη δύναμη του κορυφαίου εργαλείου CMS στον κόσμο.

Γιατί με WordPress; Είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για δημιουργία blog και ιστοσελίδων, είναι ανοιχτό λογισμικό, άρα δεν υπάρχει η έννοια της δέσμευσης. Έχει τεράστια βιβλιοθήκη με extensions, είναι παραμετροποιήσιμο και εξελίσσεται συνεχώς με συνεχείς αναβαθμίσεις ασφαλείας και προσθήκης νέων χαρακτηριστικών.

Έχουμε αναπτύξει δικές μας λύσεις επάνω στο WordPress για εύκολη διαχείριση περιεχομένου ενώ κάθε μας project είναι βελτιστοποιημένο από την αρχή έως το τέλος.

Μετά την παράδοση ενός Project συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη μας, χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Η εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη δεν περιορίζεται στην απλή χρήση ενός επιπλέον πρόσθετου, αλλά υλοποιούμε δικές μας custom web εφαρμογές.

 • Γλώσσες

  Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον γλώσσας στην ιστοσελίδα, ενώ η διαχείριση είναι ήδη μεταφρασμένη σε όλες τις γλώσσες

 • Επεκτάσεις

  Τεράστιος αριθμός δωρεάν και επί πληρωμή επεκτάσεων που αναβαθμίζουν εύκολα και γρήγορα τις δυνατότητες της ιστοσελίδας

 • Woocommerce

  Δυνατότητα πώλησης προϊόντων μέσα από την υπάρχουσα ιστοσελίδα, με κορυφαίες e-commerce δυνατότητες

 • Εύκολη Διαχείριση

  Επεξεργασία όλου του περιεχομένου όπως άρθρα, σελίδες, σχόλια και άμεση ανανέωση, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει στα πρώτα βήματα Τι απαιτείται από τον πελάτη

Κατασκευή Ιστοσελίδων σε WordPress

Το κορυφαίο CMS στα χέρια σας

 • vaadin

  Ανοιχτό λογισμικό

  Δωρεάν άδεια χρήσης για πάντα, χωρίς κανένα περιορισμό και δέσμευση, μετά το πέρας των εργασιών.

 • customer-service

  WordPress Support

  Εξειδικευμένη υποστήριξη για κάθε απορία. Ticket support για άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

 • computer

  Υποδομή

  Διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι τεχνικά άρτια και πλήρως ενημερωμένη για αποφυγή κενών ασφαλείας.

 • analysis

  SEO Optimized

  Βελτιστοποίηση SEO από την πρώτη μέρα, πρωτότυπο περιεχόμενο και σωστή τεχνική δομή εξασφαλίζουν απόλυτη συμβατότητα με όλες τις νέες αλλαγές που υιοθετούν οι μηχανές αναζήτησης.

 • speedometer-1

  Speed optimized

  Διασφαλίζουμε την ελάχιστη χρήση extensions, οι εικόνες βελτιστοποιούνται μία-μία, ενώ συμπιέζουμε κάθε css & javascript αρχείο που απαιτείται για κορυφαία αποτελέσματα σε test ταχύτητας.

 • locked

  Ασφάλεια

  Έχοντας αναπτύξει εσωτερικούς μηχανισμούς για την ενίσχυση της ασφάλειας στο WordPress, εγγυόμαστε για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των έργων μας.

NEW PROJECTS
Minimal σχεδιαστική νοοτροπία, λειτουργικότητα και εύκολη πλοήγηση με σύγχρονο responsive design που προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε οθόνη και προσελκύει τους χρήστες.
DESIGN LANGUAGE