Κερδίστε χρόνο με τις απαντήσεις που δίνουμε

Πόσο χρόνο χρειάζεται και πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Μπορείτε να πάρετε μια προσφορά απλά χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Φροντίστε να συμπληρώσετε το όνομα της εταιρείας, το email σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και να μας δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το project που έχετε στο μυαλό σας.Στην ιδανική περίπτωση, παρακαλούμε να μας στείλετε σχέδια ή mock ups και τις προδιαγραφές που θέλετε να ακολουθεί το έργο, αυτά θα μας βοηθήσουν ώστε να αναλύσουμε και να σας αποστείλουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή προσφορά.

Το κάθε έργο είναι μοναδικό, οπότε είναι αυτονόητο ότι απαιτεί και διαφορετική κοστολόγηση πάντα στα όρια του οικονομικού. Ο μέσος χρόνος κατασκευής μίας δυναμικής ιστοσελίδας κυμαίνεται από 25-45 ημέρες.

Αντίστοιχα για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ο χρόνος είναι 30-60 ημέρες ανάλογα την πολυπλοκότητα του έργου.

Παρέχετε υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών; Πόσο κοστίζει;

Η υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι τηλεφωνική ή ηλεκτρονική μέσω email ή ticket.

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να αγοραστεί κάποιο επιπρόσθετο extension/module τότε και εφόσον ενημερωθεί ο πελάτης, υπάρχει χρέωση.

Πως αποθηκεύω τοπικά ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) ;

Παρακάτω περιγράφουμε τον τρόπο χειροκίνητης λήψης backup της ιστοσελίδας / e-shop που φιλοξενείτε σε σέρβερ που υποστηρίζει cPanel.

Για λόγους ασφαλείας, σας προτείνουμε τη λήψη χειροκίνητων backup’s ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την μεριά σας με τον εξής τρόπο:

Πληκτρολογούμε στην μπάρα διευθύνσεων: το-όνομα-της-ιστοσελίδας-σας.gr/cpanel (Παράδειγμα istotexniki.gr/cpanel) και πατάμε Enter.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σύνδεσης

Email: Συμπληρώνετε το email σας
Κωδικός: (Σας έχει αποσταλεί από τον διαχειριστή)

Στην πρώτη ενότητα ΑΡΧΕΙΑ κάνουμε κλικ στην επιλογή Αντίγραφο ασφαλείας. Στην σελίδα που ανοίγει, βρίσκουμε την ενότητα Μερικά αντίγραφα ασφαλείας και κάνουμε κλικ στο κουμπί Αρχικός κατάλογος (κατεβαίνει στον υπολογιστή ένα συμπιεσμένο αρχείο-ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας η διαδικασία μπορεί να αργήσει) και μετά στην ενότητα Λήψη αντιγράφου ασφαλείας βάσης δεδομένων MySQL κάνουμε κλικ στην ή στις βάσεις δεδομένων (πάλι αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή).

Με την αντίστροφη διαδικασία μπορείτε ανά πάσα στιγμή αν επαναφέρετε είτε τα αρχεία ή την βάση δεδομένων της ιστοσελίδας.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι ο server αποθηκεύει καθημερινά και κρατά αποθηκευμένα αντίγραφα των προηγούμενων 7 ημερών. Η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί παρέμβαση από τη μεριά του χρήστη.

Υπογράφετε συμφωνητικό έναρξης εργασιών;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπογράψουμε συμφωνητικό για την έναρξη ενός έργου, εγγυόμαστε την εχεμύθεια των στοιχείων σας και ότι δεν θα δημοσιευθούν σε κανένα ιστότοπο.

Μας στέλνετε το συμφωνητικό με τα στοιχεία που επιθυμείτε, το ελέγχουμε και σε περίπτωση που συμφωνούμε, αποστέλλεται σε δικηγόρο για τις περαιτέρω υπογραφές.Έτσι και οι δύο πλευρές εγγυόνται την τήρηση της κάθε συμφωνίας και υποχρεούνται να τηρήσουν κάθε όρο.

Έχω ήδη ξεκινήσει την κατασκευή αλλά χρειάζομαι βοήθεια

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας δώσετε το υπάρχον template σας και αφού αναλύσουμε πρώτα, στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Χρειαζόμαστε την πλήρη άδεια του θέματος και όλα τα αρχεία κώδικα που έχετε και υπήρχαν κατά το download του template.

Πως βλέπω τη σελίδα μου τοπικά στον σέρβερ;

Ανοίγουμε το εικονίδιο ο Υπολογιστής μου > C: > Windows > System32 > Drivers > etc > hosts (κάνουμε δεξί κλικ και το ανοίγουμε σαν διαχειριστές)

Εκεί μέσα γράφουμε στις τελευταίες γραμμές χωρίς # μπροστά:

62.210.157.150 όνομασελίδας.gr

62.210.157.150 www.όνομασελίδας.gr