Προφίλ

Δημιουργικές
Λύσεις

Σχεδιάζουμε μοντέρνες ιστοσελίδες σε WordPress & λειτουργικά e-shop σε OpenCart, με σύγχρονο design και προηγμένες δυνατότητες.

Αναπτύσσουμε διαδικτυακές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες HTML5, CSS και JAVASCRIPT, οι οποίες μας προσφέρουν συμβατότητα με όλα τα διαδικτυακά πρότυπα του WEB 2.0.

Παρέχουμε υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης και βελτιστοποίησης μέσω αιτημάτων υποστήριξης και παρέχοντας μόνιμα ενημερωμένο και πλήρες Κέντρο Υποστήριξης.

Η Istotexniki δημιουργήθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους με γνώσεις και μεράκι πάνω στη δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων αλλά και λειτουργικών e-shop.

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών όλων και περισσότερων πελατών τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καταλήξαμε στη χρήση της πλατφόρμας WordPress για τη κατασκευή σελίδων, με σύγχρονο design που αφορούν ιδιώτες αλλά και εταιρικά ή επαγγελματικά προφίλ. 

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), μετά από μελέτη και διαρκή αναζήτηση καταλήξαμε στην open source πλατφόρμα του OpenCart. Πρόκειται για ένα ελεύθερο λογισμικό που χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή e-shop, με απεριόριστες δυνατότητες, ευκολία στη χρήση, μεγάλο κατάλογο προσθήκης extensions και προσφέρει ελευθερία χωρίς καμία δέσμευση για όσο διάστημα λειτουργεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. 

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του ίντερνετ και της κατασκευής ιστοσελίδων αλλά και e-shop, μας δίνει τη δυνατότητα να μην περιοριζόμαστε μόνο στο design της ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε, αλλά και σε επιμέρους διαδικτυακές λεπτομέρειες, όπως το σωστό και custom στήσιμο του κώδικα που οδηγεί σε υψηλές θέσεις στις ηλεκτρονικές μηχανές αναζήτησης (SEO).
 

Με την υλοποίηση πολλών custom έργων, εγγυόμαστε για τη δουλειά μας και παρέχουμε εξελιγμένα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό, πέρα από την απλή εφαρμογή ενός "template" για την εταιρική ιστοσελίδα ή το eshop της επιχείρησής σας.