Προφίλ

Δημιουργικές
Λύσεις

Σχεδιάζουμε μοντέρνες ιστοσελίδες σε WordPress & λειτουργικά e-shop σε OpenCart, με σύγχρονο design και προηγμένες δυνατότητες.

Παρέχουμε υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης και βελτιστοποίησης και για τις πλατφόρμες.

Η Istotexniki ιδρύθηκε το 2011 και εξελίσσεται συνεχώς στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και δημιουργίας eshop.

Με έδρα μας τη Θεσσαλονίκη και πεδίο δράσης όλη την Ελλάδα, αναπτύσσουμε διαδικτυακές εφαρμογές βασισμένες σε τεχνολογίες HTML5, JAVASCRIPT και CSS για συμβατότητα με όλα τα πρότυπα του WEB 2.0.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων αποκλειστικά σε WordPress για τη δημιουργία επαγγελματικού προφίλ για μία εταιρεία ή ένα ιδιώτη.

Στην περίπτωση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος δουλεύουμε με την open source πλατφόρμα OpenCart. Είναι ελεύθερο λογισμικό, οπότε δεν σας δεσμεύουμε με κάποιο συμβόλαιο συντήρησης, ενώ η τεράστια επιλογή από extensions σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται μόνο στο design της σελίδας αλλά και σε επιμέρους τομείς, όπως το σωστό στήσιμο του κώδικα και η σωστή ανάπτυξη για τη μέγιστη δυνατή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

 

Με μεγάλη εμπειρία σε custom υλοποιήσεις που ξεφεύγουν από το απλό “στήσιμο” ενός template, μπορούμε να εγγυηθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.